Περιηγησεις του Ι.Φ.Ο.Μ.

Μας ενώνει η αγάπη για τα άλογα, τη φύση και το περιβάλλον.
image description

Tουρισμός και ταξίδια

image description

Κάντε κράτηση απο παντού

image description

Δραστηριότητες

IFOM

Δραστηριότητες απόλυτα συνυφασμένες με τον φυσικό τρόπο ζωής

Τι προσφέρει ο όμιλος

Ο Ι.Φ.Ο.Μ με τους έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους οδηγούς βουνού με το άλογο,μπορεί να προσφέρει: Ιππικά μαθήματα για την πρώτη επαφή με τα άλογα. Περιηγήσεις στη φύση ανάλογα με το χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας.

Καθώς και άλλες δραστηριότητες απόλυτα συνυφασμένες με τον φυσικό τρόπο ζωής.

Ας περάσουμε, όμως, να δούμε τι περιλαμβάνει το κυρίως μενού, δηλαδή η ιππασία. Καταρχήν, υπάρχει η βόλτα διάρκειας μιας ώρας, με προορισμό βουνό ή θάλασσα, με σκοπό να γίνει μια πρώτη εξοικείωση των αναβατών με την ιππασία, δηλαδή το πρόγραμμα αυτό το επιλέγουν κυρίως οι αρχάριοι ιππείς.

Έπειτα υπάρχει η ολοήμερη απόδραση ή στο φράγμα Παναγιώτικο ή στον σιδηροδρομικό σταθμό Μηλεών ή στην Παλιοβίγλα Αγίου Γεωργίου Νηλείας. Στον δεύτερο προορισμό, ο σκοπός είναι να παρακολουθήσουν οι ιππείς την άφιξη του θρυλικού «μουτζούρη», όπως επίσης και την αλλαγή κατεύθυνσης της μηχανής με μια πρωτότυπη… πατέντα, που στηρίζεται σε μια σιδερένια κυκλική κατασκευή.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 6981176160

Περιηγήσεις του Ι.Φ.Ο.Μ

Η συνηθέστερη διαδρομή για να φτάσετε στον Ιππικό Φυσιολατρικό Όμιλο Μηλεών από το Βόλο, είναι να πάρετε τον παραλιακό δρόμο του Πηλίου και μετά τα Καλά Νερά λίγο έξω από τον οικισμό Κορόπι να στρίψετε αριστερά στη διασταύρωση για Μηλιές. Στα 250 μέτρα από την διασταύρωση στο αριστερό σας χέρι συναντάτε τον Ι.Φ.Ο.Μ. .

Ελάτε να αποδράσουμε μαζί στο βουνό των Κενταύρων. Σεβόμαστε το περιβάλλον, σεβόμαστε τη φύση, αξίζει να τα προσέχουμε για να μπορούμε να τα απολαμβάνουμε.

Τα ξακουστά Ελληνικά άλογα κάλπασαν περήφανα μέσα στο χρόνο. Πανέμορφα και επιβλητικά ερέθισαν τη φαντασία των ανθρώπων και γέννησαν το μύθο των Κενταύρων. Υπομονετικά δέθηκαν με τους αγρότες και τους υπηρέτησαν πιστά. Ένας τολμηρός τρόπος για να ανακαλύψετε τη φύση και τις ομορφιές της είναι από τη θέση του ιππέα, κάθε εποχή είναι κατάλληλη για μια βόλτα με άλογα. Απολαύστε μαζί με τα άλογα του Ιππικού Φυσιολατρικού Ομίλου Μηλεών, βουνό και θάλασσα. Χαρείτε τη φύση και ζήστε μαζί με την οικογένεια σας, τους φίλους ή τις φίλες σας μοναδικές στιγμές στο Πήλιο, κάνοντας δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού στο βουνό των Κενταύρων. Δοκιμάστε τον εαυτό σας στη θέση του ιππέα και νοιώστε την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα..... ύψη, παρασύροντας μαζί και τη διάθεσή σας. Από γεωγραφικής πλευράς είμαστε ιδιαίτερα ευνοημένοι, γιατί ζούμε σε μια περιοχή με ανεξάντλητο φυσικό κάλλος και ιδανικό κλίμα, που μας προδιαθέτουν όλες τις εποχές του χρόνου να εκδράμουμε στη φύση.

Περιηγησεις του Ι.Φ.Ο.Μ

Τι προσφέρμουμε

Ιστορικό

Το να πάρουμε τα βουνά και να χαρούμε τις ομορφιές του φυσικού περιβάλλοντος με το άλογο δεν είναι πολυτέλεια. Είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα που θα σας ανανεώσει. Η γοητεία της φύσης και η δραστηριότητα με το άλογο αποδεικνύονται θαυματουργικές για την τόνωση και την ενίσχυση του σώματος και πνεύματος.

Ο Ιππικός Φυσιολατρικός Όμιλος Μηλεών με τους έμπειρους και άρτια εκπαιδευμένους οδηγούς βουνού με το άλογο μπορεί να σας προσφέρει:

ιππικά μαθήματα για την πρώτη επαφή με τα άλογα
100%
περιηγήσεις στη φύση σύμφωνα με το χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας
100%
ολοήμερες περιηγήσεις με πικ – νικ και διασκέδαση
100%
“Ελάτε και εσείς σ αυτό το μαγευτικό τοπίο για να περάσετε ευχάριστα και να απολαύσετε την ομορφιά της φύσης. Τα άλογά μας είναι πανέτοιμα να σας ταξιδέψουν σ αυτόν το παράδεισο.”

Συνεργατες

Άνθρωποι που στηρίζουν την δουλειά μας